Hej Alla!

Nu är det dags att starta golfsäsongen 2019 för alla Juniorer!

Torsdag 11/4 startar vi igång träningarna för denna säsong. Banan är antagligen inte öppen än då, men rangen är öppen så det är hög tid att starta!

Precis som förra året delar vi in träningen i två grupper för att alla ska få så roligt som möjligt.:

Torsdagar 17-18 tränar barn och ungdomar som inte ännu har fått ett officiellt handikapp. Här kan alla barn och ungdomar vara med, även om man aldrig har hållit i en golfklubba tidigare.

Torsdagar 18-19 tränar barn och ungdomar som har fått sitt handikapp. Även klubbens seriespelslag kommer att träna denna tid.

Båda grupperna kommer att tränas av klubbens tränare Richard Sundström precis som tidigare, ibland med hjälp av andra ledare/tränare.

Ansvarig ungdomsledare är Marcus Backlund.

Även i år är träningen gratis och vi hoppas så många som möjligt kommer och provar på och förhoppningsvis fortsätter träna!

Lite senare när banorna har öppnat kommer vi att anordna en tid per vecka för att spela på banan tillsammans för dom som är intresserade av det. Mer info om dag och tid kommer.

Sprid gärna infon till kompisar så vi får så många som möjligt att vara med i denna roliga aktivitet.

Vi kommer även i år anordna ett sommarläger v 25 som i år kommer att vara gratis! Info om det kommer ut väldigt snart.

Välkommen till en förhoppningsvis lång golfsäsong 2019!

Har ni några frågor och/eller funderingar kan ni höra av er till mig (Marcus) på 070 6161871 eller mac@marcusbacklund.se

Mvh,

Marcus Backlund

SAIK Golf