Vår juniorverksamhet i golf är riktad till barn och ungdomar som är intresserade av att lära sig mer om golfsporten. Vi erbjuder träning och tävlingar för olika åldersgrupper och nivåer av erfarenhet. Vi har också en golfsimulator, som ger våra juniorer möjlighet att spela och träna året runt, oavsett väderförhållanden. Simulator ger också möjligheter för att förbättra teknik och få professionell feedback. Träningen leds av erfarna instruktörer som kommer att hjälpa juniorerna att utveckla sina färdigheter och nå sina mål. Vår juniorverksamhet fokuserar på att skapa en positiv och inkluderande miljö där juniorerna kan ha kul medan de lär sig mer om golfsporten.      

    

Träningar 2023

Onsdag 17/5 drar vi igång årets juniorträningar! Alla barn och ungdomar är välkomna. Ingen föranmälan behövs och det är kostnadsfritt! Klubbor finns att låna för dom som behöver.

Häng med så kör vi!

Börja tävla som junior

Gästrike-Hälsinge Golfdistriktsförbund bedriver en fantastiskt bra juniorverksamhet  i form av läger, tävlingar, träning och utbildningar av ledare där alla mellan 11-18 kan vara med.

Läs mer nedan: